×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : سه شنبه, 11 اردیبهشت , 1403  .::.   برابر با : Tuesday, 30 April , 2024  .::.  اخبار منتشر شده : 0 خبر

به گزارش اتحادیه عطار، مژگان اعلایی افزود: نوزادانی که با شیرمادر تغذیه می‌کنند، به مراتب از ایمنی بالاتری در مقابل انواع بیماری‌ها برخوردارند.

وی ادامه داد: تغذیه با شیرمادر باعث می‌شود نوزاد در مقابل انواع عفونت‌ها، ایمن تر از نوزادی باشد که شیرخشک خورده است.

این مشاور تغذیه با شیرمادر، گفت: تحقیقات نشان داده است که تغذیه با شیرمادر تا ۲۳ ماهگی، سالانه از ۸۲۰ هزار مرگ کودکان زیر \k[ سال جلوگیری می‌کند.

اعلایی ادامه داد: شیرمادر، آنتی بادی‌های سیستم دفاعی نوزاد را در مقابل عوامل ویروسی و باکتریایی، مقاوم می‌کند.

وی از آغوز شیر به عنوان اولین واکسن نوزاد یاد کرد و گفت: شیرمادر باعث می‌شود افراد در بزرگسالی در مقابل ده‌ها بیماری همچون دیابت، پرفشاری خون، سرطان‌ها، پوکی استخوان و بیماری‌های قلبی، ایمن تر باشند.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.