×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : جمعه, 10 فروردین , 1403  .::.   برابر با : Friday, 29 March , 2024  .::.  اخبار منتشر شده : 0 خبر

به گزارش اتحادیه عطار، آیین افتتاح بیست‌ و ‌نهمین نمایشگاه بین المللی چاپ، بسته ‌بندی و ماشین آلات وابسته، با حضور محمدمهدی برادران معاون صنایع عمومی وزارت صمت، مونا ابروفراخ مدیرکل دفتر صنایع سلولزی و چاپ وزارت صمت،مرتضی جعفری، رئیس اتحادیه عطار و سقط فروش و عمده فروشان کالای دخانی و مواد شوینده و پاک کننده، احمد ابوالحسنی رئیس اتحادیه چاپخانه ‌داران تهران، میریونس جعفری نایب‌ رئیس اتحادیه چاپخانه‌ داران تهران، جمعی از فعالان حوزه چاپ و اصحاب رسانه، در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برگزار شد.

برادران:صنعت چاپ باید به سایر صنایع کشور هم باید خدمات بدهد‌

محمدمهدی برادران، معاون صنایع عمومی وزارت صمت، در آیین افتتاحیه این نمایشگاه در جمع خبرنگاران، درباره اهمیت صنعت چاپ بیان کرد: درگذشته شاید کمتر به عرصه صنعتی بودن چاپ توجه می‌شد و بیشتر به حوزه فرهنگ آن پرداخته می‌شد؛ اما مساله این است که صنعت چاپ باید به سایر صنایع کشور هم باید خدمات بدهد‌ و به همین دلیل اهمیت ویژه‌ای دارد.

وی افزود: یک الزام برای همه صنایع وجود دارد که برای عرضه در عرصه داخلی و هم عرضه در بین‌الملل باید از توانمندی‌های صنعت چاپ استفاده کنند.

معاون صنایع عمومی وزارت صمت، با بیان اینکه تنوع صنعت چاپ و قیمت از دغدغه‌های سایر صنایع است، بیان کرد: در بسیاری مواقع، به دلیل وارداتی بودن مواد اولیه قیمت تمام‌شده بسیاری از محصولات چاپی به اصطلاح بالا می‌شد؛ اما با سرمایه‌گذاری در بخش تولید، امروز کسانی که قبلاً در عرصه واردات ملزومات و مواد اولیه صنعت چاپ بودند خودشان به‌عنوان تولیدکننده مشغول فعالیت هستند. در این میان با حمایت تشکل‌ها و انجمن‌های تخصصی فعال در حوزه‌های مختلف این کار رشد زیادی داشته و موجب شده رقابت خوبی با خارج از کشور شکل بگیرد.

برادران، در ادامه بر لزوم توسعه دامنه فعالیت‌ها در حوزه چاپ اشاره کرد و گفت: در حوزه کاهش ارزبری در سال گذشته اقدامات مناسبی صورت گرفته و اکنون نه ‌تنها در داخل کشور توان پاسخگویی به نیاز مشتریان را داریم؛ بلکه برخی از کشورهای منطقه نیز از خدمات صنعت چاپ و بسته بندی استفاده می‌کنند.

وی به همزمانی افتتاح این نمایشگاه با روز ملی صادرات اشاره کرد و افزود: امیدوارم این صنعت با موفقیت در حوزه‌های مختلف بتواند در زمینه توسعه صادرات به‌خصوص صادرات غیرنفتی نقش موثری داشته باشد، به‌خصوص که در بخش تعداد فضا و غرفه افزایش داشتیم.

 

معاون صنایع عمومی وزارت صمت، به اقدامات وزارت صمت در زمینه حمایت از صنایع، اشاره کرد و گفت: درمجموع اقداماتی که اداره کل صنایع سلولزی و چاپ وزارت صمت داشته است، با هدف رفع مشکلات فعالان صنعت چاپ بوده. مشکل واردات ماشین‌های چاپ یک دغدغه جدی بود که با مساعدت مجلس شورای اسلامی، زمینه‌ای فراهم شد که با کاهش تعرفه گمرکی ۴ درصد یه یک ‌درصد تا حد زیادی این مساله حل شود.


ابوالحسنی: استقبال خوب بود

احمد ابوالحسنی، رئیس اتحادیه چاپخانه‌ داران تهران، در آیین افتتاحیه این نمایشگاه گفت: استقبال فعالان صنعت چاپ، امسال به دلیل کاهش بیماری کرونا از نمایشگاه چاپ خیلی خوب بوده است و نمایندگان چاپ از کشورهای چین، آلمان، ترکیه و ایتالیا حضور دارند.

وی با بیان اینکه امسال با محدودیت فضا روبه‌رو بودیم، ادامه داد: ۲۳۰ شرکت که متقاضی حضور در نمایشگاه بودند، به دلیل محدودیت فضا امکان حضور در نمایشگاه را پیدا نکردند اما قول دادیم که سال آینده برای حضور آن‌ها در نمایشگاه برنامه‌ریزی مدونی داشته باشیم.

رئیس اتحادیه چاپخانه‌ داران تهران، نمایشگاه چاپ را محل تجدید دیدار اهالی چاپ معرفی کرد و افزود: فعالان این صنعت می‌توانند در سایه برگزاری نمایشگاه علاوه بر دیدار با هم صنفی‌های خود زمینه را برای جذب بازارهای جدید در منطقه فراهم کنند.

ابوالحسنی، در پایان سخنان خود گفت: برنامه‌های آموزشی مختلفی برای سه روز آینده نمایشگاه پیش‌بینی شده است تا بازدیدکنندگان علاوه بر بازدید از این رویداد، بتوانند از مباحث آموزشی نیز بهره‌مند شوند.

بنا به این گزارش، بیست‌ و ‌نهمین نمایشگاه بین المللی چاپ، بسته ‌بندی و ماشین آلات وابسته، با گردهمایی ۳۰۸ شرکت داخلی و ۱۸ شرکت خارجی و با حضور نمایندگان شرکت‌ها و کمپانی‌های معتبر ایرانی و بین‌المللی فعالیت خود را آغاز کرده است.

این گزارش می افزاید، محمدمهدی برادران، معاون صنایع عمومی وزارت صمت، پس از افتتاح این نمایشگاه، با حضور در سالن‌های ۳۸‌ و ۳۵ و بازدید از غرفه‌ها با دست‌اندرکاران و فعالان صنعت چاپ به گفت ‌و گو پرداخت.

در این بازدیدها، اهالی چاپ، برخی مسائل از جمله تامین نقدینگی، مشکلات واردات و صادرات کالا، همچنین لزوم اختصاص تسهیلات و منابع مالی و بانکی به فعالان صنعت چاپ را مطرح کردند و خواستار رفع موانع آنها شدند.

گفتنی است، بیست و نهمین نمایشگاه بین المللی چاپ، بسته ‌بندی و ماشین آلات وابسته، با حضور ۳۰۸ شرکت داخلی و ۱۸ شرکت خارجی از چین، آلمان، ترکیه و ایتالیا، از ۲۹ مهر تا ۲ آبان ۱۴۰۱، هر روز ساعت ۸ صبح تا ۱۵ ظهر، در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برگزار می شود.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.