سرمایه چادرملو بیش از ۲ برابر شد، پیرو آگهی دعوت مندرج در روزنامههای کثیرالانتشار دنیای اقتصاد به شماره ۵۶۶۸ مورخ ۲۰/۱۱/۱۴۰۱ و جهان صنعت به شماره ۵۱۹۰ مورخ ۲۰/۱۱/۱۴۰۱، جلسه مجمع عمومی فوق العاده صاحبان سهام شرکت معدنی و صنعتی چادرملو (سهامی عام) برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری بازار اصناف آنلاین: جلسه رأس ساعت ۱۰ صبح روز دوشنبه مورخ ۰۱/۱۲/۱۴۰۱، با حضور دارندگان ۳۹/۸۴ درصد از کل سهامداران شرکت و یا نمایندگان قانونی آنها، نماینده سازمان بورس و اوراق بهادار، نماینده حسابرس مستقل و بازرس قانونی، اعضاء هیأت مدیره و مدیر عامل شرکت در محل مجموعه فرهنگی ورزشی وزارت کار و امور اجتماعی، سالن تلاش به نشانی : تهران – خیابان ولیعصر – بالاتر از جام جم – نرسیده به چهارراه شهید چمران (پارک وی) تشکیل گردید.
در این جلسه پس از انتخاب آقای دکتر راعی نماینده گروه سرمایهگذاری امید، بعنوان رئیس مجمع و ناظرین آقایان سلحشوری نماینده سهام عدالت و مونسان نماینده نماینده شرکت فولاد مبارکه، خلیل زاده نماینده سازمان بورس و اوراق بهادار و بازرس قانونی شرکت، مهندس امیر علی طاهر زاده بعنوان دبیر مجمع و مدیر عامل شرکت، گزارشی از عملکرد و برنامههای اجرایی شامل عملیات استخراج، تولید و فروش محصولات و طرحها و برنامههای آتی شرکت که بخشی از آن از محل افزایش سرمایه تامین میگردد به اطلاع حاضران رسانده شد و در ادامه، گزارش حسابرس و بازرس قانونی ارائه گردید و تصمیمات ذیل اتخاذ و مورد تصویب قرار گرفت.
افزایش سرمایه
مرحله اول: مجمع، با افزایش سرمایه از مبلغ ۱۱۹ هزار میلیارد ریال به مبلغ ۱۹۲ هزارو ۵۰۰ میلیارد ریال (منقسم به ۱۹۲ هزارو ۵۰۰ سهم عادی با نام یک هزار ریالی) از محل سود انباشته موافقت نمود.
مقرر شد هیأت مدیره پس از عملی نمودن این مرحله افزایش سرمایه نسبت به اصلاح ماده «۵» اساسنامه شرکت به شرح زیر اقدام نماید:
مقرر شد هیأت مدیره برای کلیۀ سهامداران به میزان متعلقه از محل سود انباشته سهام با نام جدید منظور و در صورت ایجاد پاره سهام با رعایت حقوق سهامداران اقدامات قانونی لازم را مطابق مقررات معمول دارد.
مرحله دوم : مجمع، با انجام افزایش سرمایه از مبلغ ۱۹۲ هزارو ۵۰۰ میلیارد ریال به مبلغ ۲۷۱ هزارو ۵۰۰ میلیارد سریال از محل مطالبات حال شده و آورده نقدی سهامداران موافقت و بر اساس ماده «۱۶۲» لایحه قانونی اصلاح قسمتی از قانون تجارت، اختیار عملی نمودن افزایش سرمایه و اصلاح ماده «۵» اساسنامه را طی مدت دو سال به هیأت مدیره تفویض نمود تا هیأت مدیره پس از اخذ مجوز از سازمان بورس و اوراق بهادار نسبت به عملی نمودن آن اقدام نماید.
مقرر گردید هیأت مدیره حق تقدمهای استفاده نشده و پاره سهمهای حاصل از افزایش سرمایه را در هر مرحله و با رعایت مفاد ماده «۱۷۲» لایحه اصلاح قسمتی از قانون تجارت و با رعایت شرایط و ضوابط قانونی سازمان بورس و اوراق بهاداردرمهلت مقرر توسط شرکت و از طریق بازار بورس عرضه و مبلغ حاصل از فروش پس از کسر هزینهها و کارمزدهای متعلقه به حساب بستانکاری سهامداران ذینفع منظور گردد.
در راستای مصوبه شماره ۱۲۸۵۱۹/ت۵۹۷۵۹هـ مورخ ۲۰/۰۷/۱۴۰۱ هیأت محترم وزیران و با عنایت به توضیحات ارائه شده در مجمع، هزینه کرد به مبلغ ۵,۶۳۴ میلیارد ریال به منظور اجرای مصوبۀ مذکور مورد تنفیذ قرار گرفت و مقرر گردید درخصوص مابقی مبلغ تعیین شده تا سقف ۷,۰۰۰ میلیارد ریال، هزینه کرد با رعایت صرفه و صلاح شرکت و لحاظ تمامی ابعاد مالی، استراتژیک، اجتماعی و فنی در اختیار هیأت مدیره قرار گیرد.
همچنین مقرر گردید به گونهای تدبیر گردد که از بابت تأمین آب هیچ هزینهای به مجموعه شرکت معدنی و صنعتی چادرملو تحمیل نگردد.
پیرو بند «۶» صورتجلسۀ مجمع عمومی عادی سالیانه مورخ ۱۸/۰۴/۱۴۰۱ شرکت معدنی و صنعتی چادرملو، مقرر گردید حق حضور اعضای غیرموظف هیأت مدیره از ابتدای سال ۱۴۰۱ به ازای برگزاری حداقل دو جلسه در ماه تا سقف دو جلسه قابل پرداخت باشد.
حق حضور کمیتههای تخصصی هیأت مدیره نیز به ازای برگزاری حداقل یک جلسه در ماه، حداکثر یک بار در ماه قابل پرداخت است.
همچنین به پرسنل، مشاورین و هر فردی که هرگونه رابطۀ قراردادی با شرکت دارد در صورت عضویت در کمیتههای تخصصی شرکت از تاریخ این مصوبه حق حضور تعلق نمیگیرد.
بر اساس همین گزارش هــدف شــرکت معدنــی و صنعتــی چادرملــو (ســهامی عــام)، از افزایــش ســرمایۀ تأمین بخشی از منابع مورد نیاز جهت تکمیل طرحهای توسعه در دست اجرا شامل:
– احداث نیروگاه سیکل ترکیبی به ظرفیت ۵۴۶ مگاوات به صورت EPC
– احــداث کارخانــۀ فروآلیاژهــا (فرومنگنــز پرکربــن، فروســیلیکو منگنــز و فروســیلیس بــه ترتیــب بــا ظرفیــت تولید۲۰,۰۰۰ و ۳۰,۰۰۰ ،۱۵,۰۰۰ تن در سال.
– احــداث خط تولید فرآوردههای نســوز شــامل ( ۳۱۰ هزار تن فــرآوری انــواع مــواد نســوز ۱۸۵ هــزار تــن تولیــد انــواع آجــر، جــرم و قطعــات ویــژۀ نســوز.
احداث کارخانه اکسیژن شماره ۲ به ظرفیت ۱۵,۰۰۰ ِ نرمال متر مکعب بر ساعت به روش EP
جبران مخارج انجام شده بابت مشارکت در افزایش سرمایۀ شرکتهای سرمایه پذیر .
مشارکت در افزایش سرمایۀ شرکتهای سرمایه پذیر
جبران مخارج انجام شده بابت تحصیل سرمایهگذاریها (خرید سهام و تأسیس شرکت)ِ
تحصیل سرمایهگذاریها( تاسیس شرکت- در جریان) .
جبران مخارج ســرمایه ای انجــام شــده بابــت خریــد و ســاخت داراییهای ســرمایه ای ( ساختمان و تأسیســات، ماشــین آلات و تجهیــزات، وســایل نقلیــه و …) و تکمیــل طرحهای در دست اجرا و توسعه .
تأمین بخشی از سرمایۀ در گردش مورد نیاز شرکت به منظور تأمین سنگ آهن ( استخراج و خرید).
این افزایش سرمایه از محل، سود انباشته، مطالبات حال شدۀ سهامداران و آوردۀ نقدی و منابع داخلی شرکت تامین میگردد.