×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : یکشنبه, 4 آذر , 1403  .::.   برابر با : Sunday, 24 November , 2024  .::.  اخبار منتشر شده : 0 خبر

با هم افزایی مناسب در سطوح مختلف دستگاه های اجرایی، بانک ها و دست اندرکاران بخش تولید، می توان گره مشکلات واحدهای تولیدی بسیاری را باز کرد و واحدهای نیمه تمام و راکدی را که به دلایل کمبود نقدینگی یا مدیریت ناکارآمد از ادامه فعالیت باز مانده اند با حمایت های مالی و مشاوره ای و ایجاد تغییراتی در سبک مالکیت و مدیریت به چرخه تولید بازگرداند که از آن جمله می توان به احیاء شرکت پوشش اشاره کرد که با همکاری و هم افزایی دستگاه های اجرایی در سطح قوای مقننه، قضائیه و مجریه به سرانجام رسید.

به گزارش بازار اصناف به نقل از روابط عمومی بانک صنعت و معدن، دکترعلی خورسندیان که در سفری دو روزه به استان گیلان سفر کرده بود در حاشیه مراسم احیا فاز اول شرکت صنایع پوشش ایران در استان گیلان، با اشاره به فراز و نشیب های زیاد صنایع پوشش طی دو دهه اخیر، اظهار کرد: این واحد تولیدی در برهه ای واگذار شد، اما اهلیت فردی که این واحد به وی واگذار شده بود زیر سوال رفت.

وی با اشاره به وجود شرایط خیلی سخت و پرونده های حقوقی و قضایی متعدد و متنوع برای صنایع پوشش، افزود: طی سال ها تلاش دوباره این ثروت ملی به بانک صنعت و معدن بازگشت.

مدیرعامل بانک صنعت و معدن، با بیان اینکه انتظار ما افزایش تولید و اشتغال بود، تصریح کرد: بعد از واگذاری این واحد تولیدی به بخش خصوصی، آن تولید و اشتغال مورد نظر محقق نشد و حتی رو به تعطیلی و کاهش تولید رفت و به اشتغال آن صدمه وارد شد.

دکتر خورسندیان، عدم ثبت مالکیت به نفع بانک را مانع اخذ تصمیم اثرگذار دانست و خاطرنشان کرد: به همت بانک صنعت و معدن و مجموعه مدیریتی استان برای تامین مالی لازم  و از طریق شرکت آتیه دماوند که از شرکت های زیرمجموعه این بانک می باشد، توانستیم یکی از سوله های صنایع پوشش را که قابلیت احیا و بازتولید داشت، با اعتبار ۶۱۰ میلیارد ریال در فاز اول راه اندازی کنیم.

وی با اشاره به انجام اقدامات بازسازی و تاسیساتی با همت دستگاه های ذیربط استان، گفت: برای تکمیل این واحد تولیدی نیازمند راه اندازی بخش های ریسندگی و بافندگی و رنگرزی هستیم؛ البته ایده آل ما در راه اندازی صنایع پوشش، تبدیل شدن گیلان به قطب نساجی علمی است و باید به آن جایگاه با شیوهای نوین و روش های علمی بازگردد.

دکتر خورسندیان، خواستار تکمیل استاندارهای این صنعت در گیلان شد و عنوان کرد: در فازهای بعدی نوسازی و نوآفرینی را در دستور کار داریم؛ البته بانک صنعت و معدن دولتی بوده و شرکت هلدینگ این بانک محدودیت های سرمایه گذاری مستقیم دارد و لذا نیازمند تامین مالی از طریق استان و مشارکت های مردمی هستیم.

وی سپس به اتفاق هیات همراه در جمع کارمندان مدیریت استانی گیلان حضور یافت و با تقدیر از تلاش های آنان اظهار داشت: به همت شما در این استان ۹۰ هزار میلیارد ریال تسهیلات به ۲۱۴ طرح پرداخت شده که برای ۲ هزار و ۴۹۲ نفر اشتغالزایی به همراه دارد و تعداد ۱۷ طرح تولیدی نیز در سفر ریاست جمهوری مورد پیگیری بوده که برای ۱۲ طرح از این طرح ها مبلغ ۵ هزار و ۷۴ میلیارد ریال مصوب شده که بخشی پرداخت شده و بخشی نیز در حال قرارداد و پرداخت می باشد.

مدیرعامل این بانک با اشاره به اصل مزیت نسبی در اقتصاد عنوان داشت: وقتی از حمایت از تولید می گوییم منظور این نیست که هر طرحی برای دریافت تسهیلات مراجعه کرد، باید فوراً تسهیلات دریافت کند، باید به دنبال کاراترین و بهترین طرح های تولیدی باشیم که متقاضی آنها دارای اهلیت و صلاحیت باشد و در کشور مزیت نسبی برای احداث و راه اندازی آنها وجود دارد و قادریم مواد اولیه و تجهیزات مورد نیاز آنها را با هزینه معقول تامین کنیم به طوری که محصول نهایی تولید شده دارای کیفیت و قیمت رقابتی در مقایسه با نمونه وارداتی آن باشد.

وی افزود: بنا بر آنچه عنوان شد، تک تک شما همکاران باید طرح ها را با دقت نظر فراوان بررسی کنید و همه جوانب را در نظر بگیرید تا منابع ارزشمند بانکی به صورتی بهینه تخصیص یابد و در میانه راه، بانک و مشتری دچار مشکل نشوند.

دکتر خورسندیان لزوم توجه به طرح های دانش بنیان و فن آور را مطرح نمود و بیان داشت: امروزه ایده های نو خود، سرمایه است و بانک صنعت و معدن به مثابه یک بانک تخصصی در حوزه تولید، وظیفه خود می داند از طرح های دانش بنیان و صادرات محور که با کمترین سرمایه بیشترین بازدهی، سودآوری و بازگشت سرمایه را در کمترین زمان ممکن دارند، حمایت کند.

وی خاطرنشان کرد: عمده مشکلات ما در وصول مطالبات در شبکه بانکی همین واحدهایی هستند که به دلایل متعددی همچون سوءمدیریت و نداشتن توجیه و توان رقابتی قادر به انجام تعهدات خود نیستند و بانک را نیز با مشکل مواجه ساخته اند؛ بنابراین باید از همان ابتدا از احداث چنین واحدهایی تا حد امکان ممانعت به عمل آورد و امکان سنجی مناسب و مطلوب داشت.

دکتر خورسندیان تاکید کرد: البته واحدهایی هم هستند که به دلایل دیگری همچون تحریم های اقتصادی، نوسانات نرخ ارز و مشکلاتی که به دلایل شرایط سیاسی- اقتصادی کشور بدانها تحمیل شده دچار مشکل شده اند که این بانک تا حد امکان آنان را مورد پشتیبانی قرار می دهد منوط به آنکه اینگونه مشتریان نیز شرط خوش حسابی و همکاری مناسب با بانک را رعایت کنند.

 

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.