×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : دوشنبه, 8 بهمن , 1403  .::.   برابر با : Monday, 27 January , 2025  .::.  اخبار منتشر شده : 31 خبر

به گزارش دنیای معدن بازار اصناف آنلاین،عباس علی‌‌‌آبادی در حاشیه نمایشگاه بین‌المللی صنعت آب در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوال «ایسنا» درخصوص حمایت و نقش بخش خصوصی در رفع چالش‌‌‌های وزارت نیرو اظهار کرد: حمایت از بخش خصوصی برای جذب سرمایه وابسته به جذاب‌کردن محیط و کاهش ریسک سرمایه‌گذاری است و برنامه وزارت نیرو اجرای سیاست‌‌‌هایی در همین راستاست.

وی افزود: باید ریسک‌‌‌های مدیریت‌شده‌ای را در اختیارشان قرار دهیم و ریسک‌‌‌هایی را که قابل مدیریت نیستند حذف کنیم؛ به‌‌‌طوری‌که دولت در این بخش‌‌‌ها نقش ایفا کند و با ایجاد بازارهای مناسب فضا را برای اینکه بخش خصوصی بتواند از سرمایه خود بهره کافی ببرد فراهم کند.

وزیر نیرو گفت: به دنبال ایجاد ‌سازوکارهایی هستیم که بخش خصوصی ضمن کاهش ریسک بتواند سود معقولی نیز داشته باشد.

اکنون نیز این بخش وارد صنعت آب و برق شده است؛ به‌‌‌طوری که بیش از ۳۵‌هزار مگاوات داوطلب برای سرمایه‌گذاری در بخش برق وجود دارد.

وی با بیان اینکه برنامه‌‌‌های بخش آب کشور کاملا مشخص شده و درخواست‌‌‌هایی را برای تامین مالی طرح‌‌‌های اضطراری و اولویت‌‌‌دار بخش آب به هیات دولت و سازمان برنامه ارائه کرده‌‌‌ایم، تصریح کرد: بخشی از این درخواست‌‌‌ها در مرحله تصویب قرار دارد، اما هنوز تا نقطه هدف که دریافت منابع مالی موردنیاز است فاصله داریم.

علی‌آبادی افزود: بودجه امسال بخش آب که سال گذشته تصویب شده با وجود آنکه در ماه‌‌‌های پایانی سال هستیم هنوز به‌‌‌ دستمان نرسیده و کمتر از نصف آن‌‌‌ را دریافت کرده‌‌‌ایم‌‌‌.

وی با اشاره به وضعیت منابع آبی کشور گفت: ایران در کمربند خشکی قرار دارد. کشورهای مشابه ما یا بدتر از ما نیز وجود دارند. در این شرایط نمی‌توانیم از الگوهای درآبی استفاده کنیم؛ چراکه در منطقه‌‌‌ای قرار گرفته‌‌‌ایم که آب کمی داریم.

 وزیر نیرو افزود: در زمان‌‌‌های گذشته بیش از ۴۰۰میلیارد مترمکعب آورد سالانه داشتیم که از این میزان ۱۳۰میلیارد مترمکعب در سفره‌‌‌های زیرزمینی قابل استفاده بود.

علی‌آبادی با تاکید بر اینکه در حال حاضر شرایط به نحوی است که این عدد کمتر از ۳۸۰میلیارد مترمکعب است و بیشتر از ۱۵۰میلیارد مترمکعب به آبخوان‌‌‌ها بدهی داریم، گفت: سالانه حدود ۳ تا ۴میلیارد مترمکعب به این عدد اضافه می‌شود.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.