مدیر منابع فیزیکی و نظارت بر طرحهای عمرانی دانشگاه علوم پزشکی شیراز ، در جانمایی بیمارستان دقت لازم برای تضمین سلامت آب شرب انجام شده است.
به گزارش بازار اصناف آنلاین به نقل از شهر مردم: فاطمه مقدم| بیمارستانهای دولتی شیراز، نمازی و فقیهی، بیش از ۷۰ سال از عمرشان گذشته و به دلیل فرسودگی سازهای و عملکردی، کیفیت خدمات ارائه شده دراین بیمارستان در سالهای آینده به شدت تحت تأثیر قرار خواهد گرفت.
در شرایطی که این دو بیمارستان، در دنیای پزشکی عصر حاضر، توانایی پاسخگویی به نیازهای فوری و متنوع بیماران را ندارند، ساخت یک بیمارستان جدید به عنوان یک ضرورت انکارناپذیر برای ارتقای خدمات درمانی در استان و شهر شیراز مطرح است.
بیمارستان بزرگ حضرت محمد با ۱۰۰۸ تخت مصوب توسط قرار گاه خاتم به عنوان پیمانکار این روزها در مرحله خاکبرداری به سر می برد وبه عنوان یک مرکز درمانی پیشرفته و مگاهسپیتال امیدی تازه برای ساکنان شیراز و استان خواهد بود. با این حال، جانمایی این بیمارستان با نگرانیهایی مواجه شده است، به ویژه در خصوص احتمال آلودگی آب شرب چاههای دراک.
در گفتگوی شهرمردم با مدیر منابع فیزیکی و نظارت بر طرحهای عمرانی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، تأکید شد که این بیمارستان با رعایت تمام استانداردهای لازم ساخته میشود تا نگرانیها را به حداقل برساند.
مدیر منابع فیزیکی و نظارت بر طرحهای عمرانی دانشگاه علوم پزشکی شیراز در گفت و گو با «شهر مردم» با اشاره به اینکه بیمارستان حضرت محمد (ص) در مرحله خاکبرداری است، گفت: این بیمارستان تخصصی و فوقتخصصی است و بعد از ساخت، جزو دو بیمارستان اصلی دولتی کشور قرار خواهد گرفت و میتواند ویترین درمانی کشور به شمار رود.
دکتر سالار خواجه پوردرباره منابع مالی بیمارستان حضرت محمد (ص) افزود: این بیمارستان منابع مالی دولتی و ردیف بودجهای مشخص دولتی دارد اما اعتبارات عمرانی که در قانون برای آن تخصیص داده شده نمیتواند جوابگوی نیازهای بیمارستان برای تکمیل ساخت و تجهیز کامل باشد. نمایندگان مجلس شورای اسلامی فارس و مسئولین ارشد استانی باید با همافزایی به افزایش منابع مالی پروژه کمک کنند تا با تخصیص این منابع جانبی که در حال پیگیری است، بتوانیم این بیمارستان را با تجهیزات روز پزشکی بسازیم.
وی در ادامه بودجه مورد نیاز برای تکمیل بیمارستان را با نرخ روز و بدون احتساب تورم سالهای آینده بین ۴ تا ۵ هزار میلیارد تومان خواند و گفت: زمین این پروژه جزو زمینهای ملی بوده و هزینهای برای آن پرداخت نشده است. باتوجه به اینکه یک سال صرف طراحی این بیمارستان هوشمند شد، اگر منابع مالی به تناسب پیشرفت کار همزمان افزوده شود، زمان احتمالی بهرهبرداری از این بیمارستان ۵ تا ۶ سال آینده خواهد بود. اکنون نیز عملیات خاکبرداری آغاز و پیریزی و ساخت بیمارستان از سه تا چهار ماه آینده آغاز خواهد شد.
دکتر خواجه پور با اشاره به اینکه زیر بنای خود بیمارستان حدود ۱۱۰ هزار مترمربع خواهد بود، گفت: این بیمارستان یک مگاهاسپیتال است که ویترین درمانی کشور خواهد شد و علاوه بر آن، فضاهای جنبی شامل فضا برای همراهان بیمار و پارکینگهای سرپوشیده نیز به این فضا افزوده میشود تا بتوانیم یک بیمارستان دولتی با تعرفههای دولتی به مردم شریف شیراز و استانهای همجوار ارائه دهیم.ژ