ارسال بیش از ۱۱۰ میلیون بشکه میعانات گازی پارس جنوبی به پالایشگاه ستاره خلیج فارس. مدیرعامل مجتمع گاز پارس جنوبی با اشاره به نقش راهبردی این مجموعه در تامین خوراک پالایشگاه ستاره خلیج فارس، از ارسال بیش از ۱۱۰ میلیون بشکه میعانات گازی از سراسر پالایشگاههای پارس جنوبی به پالایشگاه ستاره خلیج فارس در سال ۱۴۰۱ خبر داد.
به گزارش بازار اصناف آنلاین به نقل از شانا، احمد باهوش در این باره گفت: پالایشگاههای سیزدهگانه مجتمع گاز پارس جنوبی با ارسال بهموقع خوراک به پالایشگاه ستاره خلیج فارس، نقشی بسیار راهبردی در خوداتکایی کشور برای تولید سبد سوختی مورد نیاز به ویژه در تأمین بنزین و گازوئیل دارند.
وی افزود: مجتمع پارس جنوبی با فرآورش گاز برداشتشده از میدان مشترک پارس جنوبی افزون بر تامین بیش از ۷۵ درصد از نیاز کشور به گاز در بخش خانگی و صنعتی، حجمی بالا از میعانات گازی و دیگر فرآوردههای گازی نیز تولید میکند که ضمن تامین خوراک مورد نیاز صنایع کشور، صادرات و ارزآوری شایسته و قابلتوجهای در رشد و چرخش اقتصادی کشور نیز دارد.
مدیرعامل مجتمع گاز پارس جنوبی تصریح کرد: این مجموعه گازی بهعنوان قطب تولید گاز و به دنبال آن میعانات گازی در ایران، با تأمین روزانه بیش از ۴۵۰ هزار بشکه میعانات گازی خوراک مورد نیاز پالایشگاه ستاره خلیجفارس به عنوان بزرگترین پالایشگاه میعانات گازی دنیا، نقش بیبدیلی در تولید بنزین و خودکفایی کشور در تامین این انرژی راهبردی ایفا میکند.
باهوش همچنین بیان کرد: پالایشگاههای مجتمع گاز پارس جنوبی تامینکننده همه خوراک مورد نیاز ستاره خلیج فارس برای تولید بنزین، گازوئیل، سوخت جت و دیگر تولیدات آن است؛ خط لولهای ۳۸۸ کیلومتری که میعانات گازی مجتمع گاز پارس جنوبی را از عسلویه به غرب بندرعباس میرساند، نوعی زنجیره خودکفایی را در تولید فرآوردههای انرژی مانند بنزین و گازوئیل در جنوب کشور شکل داده است.
وی یادآور شد: در سال ۱۴۰۱ با اقدامهای شایسته و نوآورانه متخصصان و کارکنان سراسر پالایشگاههای این مجموعه، بیش از ۱۱۰ میلیون بشکه میعانات گازی بهعنوان ماده اولیه تولید سوخت به پالایشگاه ستاره خلیج فارس منتقل شده است.
براساس این گزارش، پالایشگاه میعانات گازی ستاره خلیج فارس در ۲۵ کیلومتری غرب بندرعباس یکی از پالایشگاههایی است که با تولید روزانه ۴۲ میلیون لیتر بنزین و حدود ۱۴ میلیون لیتر گازوئیل نقش بیش از ۴۵ درصدی در تامین سبد سوخت کشور بهویژه بنزین دارد.