هل و روزهای سرد سال، توصیه میشود در روزهای سرد سال جهت تقویت معده و رفع سردی گوارش از دمکرده دانه هل استفاده کنید.
به گزارش اتحادیه عطار به نقل از باشگاه خبرنگاران: هل، میوهای خشک شده، معطر و سبزفام با طبیعتی گرم و خشک و سرشار از نشاسته، ویتامین C، انواع ویتامینهای گروه B، آهن، منگنز، روی، مس، منیزیم، سدیم، کلسیم، پتاسیم، فسفر و ترکیبات فرار معطر شامل سینئول، لینالیل استات و … است.
جویدن این میوه خوشبو و دانههای تند و معطر آن خوشبو کننده دهان و برطرف کننده بوی بد عرق است.
دمکرده خوشگوار میوه هل تقویت کننده لثه، خشکاننده ترشحات حلق و برطرف کننده آبریزش دهانی است.
جوشانده میوه نیمکوبیده هل با گلاب تقویت کننده معده است، تهوع را برطرف میکند و توصیه مناسبی در رفع تهوع دوران بارداری است.
کمیسیون E (کمیسیون علمی تخصصی ارزیابی ایمنی و اثربخشی گیاهان دارویی) تاثیر دارویی میوه و دانه هل را در رفع سوء هاضمه تایید کرده است.
توصیه میشود در روزهای سرد سال جهت تقویت معده و رفع سردی گوارش از دمکرده میوه و دانه هل استفاده شود.
عارضه جانبی: مصرف هل بیش از ۳ گرم در روز برای ریه مضر است.