×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : شنبه, 27 بهمن , 1403  .::.   برابر با : Saturday, 15 February , 2025  .::.  اخبار منتشر شده : 0 خبر

به گزارش دنیای معدن و به نقل از پایگاه خبری بازار اصناف آنلاین، روابط عمومی شرکت فرآوری معدنی اپال کانی پارس، «احمدرضا ابراهیم طالشی» افزود: از زمان فروش سهام شرکت «کیمیا»  (به عنوان یکی از سهامداران شرکت اپال کانی پارس) و حضور سهامداران جدید، همچنین مدیرعامل جدید شرکت، گام‌های خوبی در این مدت کوتاه برداشته شد.

وی به بخشی از این اقدامات اشاره کرد و گفت: در ۲ ماه گذشته مدیرعامل چندین بار سرکشی منظم به سایت مجموعه داشته است و با خود مدیران ارشد شرکت را نیز همراه کرده است؛ به این ترتیب مدیران با ریز مسائل و مشکلات مجموعه از نزدیک آشنا شده و لمس می‌کنند و برای آنها برنامه‌ریزی خواهند داشت و می‌توانیم امیدوار باشیم که در آینده مسائل و مشکلات را با کمترین دردسر پشت سر بگذاریم.

ابراهیم طالشی، دومین گام موثر در چهار ماه گذشته را تامین اعتبار خریدهای خارجی برشمرد و ادامه‌داد: با این اقدام، برای سال آینده در انبارهایمان جنس به میزان کافی و مرغوب وجود خواهد داشت.

وی اضافه کرد: اکنون شرکت در مناقصه طرح‌های جدید را دنبال می‌کنیم و یکی از اقدامات خوب و موثر، تشکیل کارگروهی متشکل از شرکت اپال کانی پارس، همراه با شریک کنسرسیومی آن (شرکت آسفالت ‌طوس) و سهامداران جدید است که روی قیمت قرارداد بعدی کار می‌کنند تا بتوانیم در مناقصه بعدی برنده باشیم؛ به این ترتیب با امکانات خوبی که شرکت و شریک جدید آورده امیدواریم در سال‌های آینده با روند بهتری بتوانیم کارها را به پیش ببریم.

مدیر ماشین آلات و پروژه استخراج شرکت فراوری معدنی اپال کانی پارس ابراز امیدواری کرد در مدت زمان باقی مانده مربوط به پروژه‌های گذشته، بتوانیم کار را خاتمه دهیم و برای کارهای بعدی اقدام کنیم.

وی خاطرنشان کرد: یکی دیگر از اقدامات، رفع تدریجی نداشتن کارت بازرگانی است؛ به این ترتیب می‌توانیم در خریدها با چابکی بیشتر و صرف هزینه‌های کمتر اقدام کنیم.

ابراهیم طالشی همچنین گرفتن امتیاز فنی شرکت برای حضور در مناقصه‌ها را از دیگر اقدامات موثر و مفید در این مدت کوتاه برشمرد و اظهار داشت: مدیرعامل نگاه تک بعدی به یک سایت برای استخراج ندارد و در عین حال به معادن دیگر برای تامین خوراک فکر می‌کند.

وی بیان داشت: به این ترتیب می‌توانیم امیدوار باشیم هدف گذاری ۱۲۰ میلیون تنی استخراج دست یافتنی باشد.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.