×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : دوشنبه, 8 بهمن , 1403  .::.   برابر با : Monday, 27 January , 2025  .::.  اخبار منتشر شده : 19 خبر

نمایشگاه محصولات غذایی، ماشین‌آلات و صنایع وابسته در بندرعباس آغاز به‌کار کرد،  نخستین نمایشگاه محصولات غذایی، ماشین آلات و صنایع وابسته با هدف ارتقا صنعت غذا در استان هرمزگان و ظرفیت‌ها و توانایی‌های محصولات غذایی، در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی بندرعباس آغاز به کار کرد.

به گزارش بازار اصناف آنلاین، رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت هرمزگان شامگاه شنبه در حاشیه آغاز به‌کار این نمایشگاه اظهار کرد: این نمایشگاه با حضور شرکت‌های محصولات غذایی، ماشین آلات و صنایع وابسته از استان‌های هرمزگان، اصفهان، مرکزی، البرز، آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی دایر شده است.

خلیل قاسمی بیان کرد: ارتقای صنایع غذایی استان در زمینه فروش و بازرگانی، تولید، توسعه سرمایه‌گذاری در زمینه صنایع غذایی، بهداشت و زیرساخت‌ها از اهداف اصلی این نمایشگاه است.

وی با اشاره به اینکه این نمایشگاه شامل ۵۰ غرفه و به متراژ چهار هزار متر است، ادامه داد: در حاشیه نماشگاه پنل‌های تخصصی آرد کامل – نان سالم، استاندارد سازی غذاهای محلی، دوره‌ی توانمندسازی پخت نان سبوس‌دار با آرد کامل با هدف ارتقای سطح کیفیت و سلامت جامعه برگزار می‌شود.

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت هرمزگان یادآور شد: شهروندان می‌توانند از نخستین نمایشگاه محصولات غذایی، ماشین آلات و صنایع وابسته تا روز سه‌شنبه ۹ بهمن‌ماه سالجاری از ساعت ۱۶ تا ۲۲ بازدید کنند.

رییس اداره صنایع غیرفلزی سازمان صنعت، معدن و تجارت هرمزگان نیز گفت: نخستین نشست تخصصی در حاشیه نمایشگاه مواد غذایی، امروز هفتم بهمن‌ماه با عنوان «آموزش آرد کامل و نام سالم» توسط استاد محمدرضا خواجه نایب رییس انجمن علوم و فنون غلات اصفهان و تعدادی از خبرگان این حوزه در استان با هدف آشنایی بیشتر با خواص آرد کامل و نحوه پخت نان سالم برگزار می‌شود.

مریم معماری، دومین نشست تخصصی در حاشیه نمایشگاه را هشتم بهمن ماه با عنوان «بررسی استانداردسازی غذاهای محلی» با حضور دستگاه‌های ذیربط و اساتید دانشگاهی اعلام کرد و هدف این نشست را آشنایی با غذاهای محلی و شروع گفتمان برای استانداردسازی و ارتقای تولید و فروش این غذاها دانست.

وی اضافه کرد: در آخرین روز نمایشگاه نیز «دوره توانمندسازی پخت نان سبوسدار با آرد کامل» با هدف ارتقای سطح صنعت آرد و نان در استان برگزار می‌شود.

تفاده از ظرفیت عظیم بخش خصوصی، مهم‌ترین مسئله‌ای بود که در بیان مشکلات فعالان بخش خصوصی مشاهده می‌شد که باید در اصلاح نظام مدیریتی و حکمرانی مورد توجه جدی و فوری قرار گیرد. در این راستا، مجلس شورای اسلامی از تولیدکنندگان و کارآفرینان بخش خصوصی حمایت‌های قانونی و نظارتی لازم را می‌کند.

 

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.