لبو نوش جان کنید/ خوراکی خوش طعم ضد سرطان، لبو به دلیل دارا بودن مواد معدنی غنی و انواع ویتامین ها خواص درمانی زیادی برای کودکان و بزرگسالان دارد.
به گزارش اتحادیه عطار به نقل از مهر، لبو به عنوان یک داروی گیاهی و رنگ خوراکی مورد استفاده قرار میگیرد.
لبو حاوی آنتی اکسیدان های زیادی است چین و چروک پوست را کاهش داده و باعث جوان سازی پوست صورت میشود.
آب چغندر دارای خواص ضد التهابی قوی بوده و برای درمان آکنه و جوش صورت مفید میباشد.
چغندر در واقع شامل تمام مواد مغذی مفید از جمله ویتامینها و مواد معدنی مانند ویتامین B و C، پروتئین و فسفر است که برای تقویت و افزایش رشد مو مفید هستند.
بتالین و آنتی اکسیدان های موجود در لبو برای سم زدایی و پاک سازی کبد مفید بوده و به درمان خانگی کبد چرب کمک میکند.
سطح گلوکز خون را کاهش دهد و حساسیت به انسولین را بهبود ببخشد.
خواص لبو برای نوزادان و کودکان
لبو در نوزادان و کودکان خطر ابتلاء به کم خونی ناشی از فقر آهن را کاهش داده و زردی و هپاتیت را درمان میکند همچنین هضم غذا را بهبود بخشیده و برای درمان یبوست در نوزادان و کودکان مفید میباشد.
لبو گردش خون در مغز را افزایش داده و باعث تقویت حافظه در نوزادان و کودکان میشود.
چغندر به دلیل دارا بودن منابع غنی ویتامین و کلسیم بسیار و همچنین نیترات؛ برای مراقبت از پوست، استحکام استخوان و دندان، جلوگیری از پوکی استخوان، کنترل میزان کلسترول و… مناسب است.
کاهش التهاب و کمک به پیشگیری از سرطان
چغندر دارای مادهای به نام کولین است که میتواند حرکات عضلانی، خواب، یادگیری و حافظه را تقویت کند. این مواد مغذی با جذب چربی باعث انتقال امواج عصبی شده و التهاب مزمن را کاهش میدهد.
چغندر دارای رنگدانه بتاسیانین است که میتواند از رشد سلولهای سرطانی جلوگیری کند. نیتراتهای که به عنوان مواد نگهدارنده در گوشت استفاده میشوند، احتمال دارد با ترکیب شدن در بدن منجر به تشکیل ترکیبات نیتروسامین شوند که در بدن به سرطان تبدیل میشوند. آب چغندر به کاهش یا جهش سلولهای ناشی از این ترکیبات کمک میکند. چغندر برای جلوگیری از سرطانهای کولن، ریه و پوست مؤثر است.