×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : دوشنبه, 15 بهمن , 1403  .::.   برابر با : Monday, 3 February , 2025  .::.  اخبار منتشر شده : 6 خبر

به گزارش دنیای معدن و به نقل از پایگاه خبری بازار اصناف آنلاین، روابط عمومی شرکت فرآوری معدنی اپال کانی پارس، حسام مقدم‌علی با اشاره به متوسط عمر بالای ماشین آلات معدنی گفت: یکی از تبعات منفی این مسئله این است که دسترسی مکانیکی ماشین آلات در فعالیت‌های کاری کاهش می‌یابد، لذا در بیشتر اوقات نیروی انسانی در اختیار داریم اما ماشین آلات به قدر کفایت وجود ندارد؛ بر این اساس تولید کاهش یافته و هزینه‌های بالاسری و هزینه مصرف سوخت افزایش می‌یابد.

وی بیان داشت: ماشین آلات نسل قدیمی‌تر امکان کمتری برای بهینه سازی در مصرف دارند، همچنین به دلیل کوچکتر بودن ماشین آلات جدید، از لحاظ مقیاس هم صرفه بیشتری نسبت به ماشین آلات قدیمی دارند. بر این اساس ناگزیر از نوسازی ماشین آلات هستیم.

مقدمعلی تاکید کرد: برای نوسازی ماشین آلات بخش معدن و صنایع معدنی باید مجموعه از اتفاقات با هم بیفتد و صرفاً موضوع خرید ماشین آلات جدید نیست.

وی یادآور شد: امروز برای تامین ارز ماشین آلات با مشکل مواجه هستیم. اقدام خوبی که در سال‌های گذشته انجام شده این بوده که ماشین آلات را سطح‌بندی کرده‌اند.

مدیرعامل شرکت فرآوری معدنی اپال کانی پارس اظهار داشت: هرچند موانع وارداتی ماشین آلات با اندازه بزرگتر رفع شده اما همچنان در موضوع تامین ارز و منابع مالی آنها مسائل جدی وجود دارد.

وی بیان داشت: دستیابی به اهدافی همچون ۲.۵ میلیارد متر مکعب عملیات معدن‌کاری در سال نیازمند این است که مسیرهای فاینانس خوبی در جهان پیدا کنیم، به طوری که صنعتگر و معدنکار ما بتواند ماشین آلات را با تسهیلاتی از کارخانجات سازنده تامین کند که دستیابی به این نقطه نیازمند مقدمات و الزاماتی است.

مقدمعلی با اشاره به تاکیدات رهبری بر توسعه ارتباطات اقتصادی با کشورهای شرقی به ویژه چین گفت: در همین شرکت نیز مذاکرات زیادی با چینی‌ها و مسیرهای تامین منابع فاینانس داشتیم، اما با این حال چندان موفق نبودیم.

وی اظهار داشت: به طور قطع نیل به این اهداف نیازمند بسته‌های حمایتی دولتی است، باید دولت این فرصت‌ها را فراهم کند تا شرکت‌ها بتوانند منابع لازم را برای واردات ماشین آلات و به روز رسانی آنها تامین کنند.

مدیرعامل شرکت فرآوری معدنی اپال کانی پارس خاطرنشان کرد: امروز استفاده از ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری داخلی به ویژه ظرفیت‌هایی که در چارچوب بورس وجود دارد و همچنین ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری خارجی یا تسهیلات مدت‌دار می‌تواند نیازهای این حوزه را برای ایجاد تحول تامین کند و دستیابی به توسعه صرفاً با منابع داخلی شرکت‌ها امکان‌پذیر نیست.

وی اضافه‌کرد: وقتی با ناترازی انرژی مواجهیم، با ناترازی در مسائل مالی بنگاه‌ها نیز مواجه خواهیم بود و همه این عوامل در کنار هم موجب می‌شود تا نتایج دلخواه ما در موضوع توسعه و تحول اقتصادی محقق نشود. بر این اساس مدیرعامل شرکت فرآوری معدنی اپال کانی پارس تاکید کرد: اگر می‌خواهیم به توسعه دست یابیم باید نگاهمان را نسبت به موضوعات تغییر دهیم.

وی با اشاره به مطرح شدن یک خط اعتباری با کشور روسیه اظهار داشت: امیدوارم این ظرفیت به گونه‌ای باشد که چنانچه به دنبال واردات ماشین آلات از روسیه هستیم بتوانیم از این خط اعتباری استفاده کنیم.

مقدمعلی تاکید کرد: انتظار می‌رود دولت بتواند مسیرهای این خط اعتباری بزرگ مقیاس را تامین کند و ریسک‌های آن را پوشش بدهد و سپس بخش خصوصی متناسب با نیاز خود در کنار کار قرار بگیرد و خودش تضمین بدهد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.