انعقاد ۳۷ قرارداد انتقال فناوری شیلاتی با بخش خصوصی، ۹ ایده و طرح برتر در راستای نیازهای فناورانه حوزه شیلات در سال جاری انتخاب و معرفی و ۳۷ قرارداد انتقال فناوری با بخش خصوصی به ارزش ۳۷۰ میلیارد ریال منعقد شدند.
به گزارش پایگاه خبری بازار اصناف آنلاین به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، رییس موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور امروز دوشنبه در رویداد کارآفرینی نوآورانه دانشبنیان و اشتغالآفرینی حوزه شیلات با اشاره به روند انتخاب ایدهها و طرحهای برتر شیلاتی در حوزه فناوری در قالب این رویداد گفت: تلاشهای یک ساله در فعالسازی حوزه صنعت شیلات با کمک تولیدکنندهها، اتحادیهها و بخش خصوصی منجر به شناسایی و معرفی ۹ ایده و طرح برتر و انعقاد ۳۶ تفاهمنامه در حوزه نیازهای فناورانه شیلات شده که امروز ۱۱ مورد آن با حضور رییس سازمان تات، دبیر امنیت غذایی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و رییس سازمان شیلات ایران امضا شدند.
محمود بهمنی افزود: ۱۷۷ نیاز فناورانه در قالب ۹ محور تخصصی طی امسال با کمک فعالان صنعت شیلات کشور، بهرهبرداران و ذینفعان، سازمان شیلات و کاروان ترویجی در راستای رفع نیازهای فناورانه این بخش با تاکید بر شرکتهای دانشبنیان از جمله در زمینههای ماهیان سردابی، گرمابی، میگو، جلبک و سایر آبزیان، فرآوری آبزیان، صید و صیادی و پرورش ماهی در قفس احصا شدند.
وی اظهار داشت: پس از بررسی، این نیازهای فناورانه به مراکز مختلف همچون معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، پارکهای علم و فناوری، وزارت علوم، دانشگاهها و موسسات تحقیقاتی اعلام شدند که در نهایت ۸۸ ایده و طرح برتر فناورانه در راستای رفع نیازهای فناورانه حوزه شیلات را از مجامع علمی دریافت کردیم که پس از تشکیل کارگروه تخصصی و ارزیابی بر اساس شاخصهای تعیین شده، ۴۰ ایده پذیرفته و از بین آن ۹ ایده و طرح برتر شناسایی شدند.
بهمنی گفت: ۳۷ قرارداد با بخش خصوصی نیز در هفت محور از جمله انتقال دانش فنی، مشارکت در تکمیل و توسعه فناوری، مشارکت در تولید محصولات فناورانه و خدمات فناورانه دانشبنیان، حمایت از اشتغال پایدار و فروش محصول فناورانه هستند.
وی برخی از این قراردادها را بسیار مهم و در راستای اهداف کشور و برنامههای تحولی شیلات کشور خواند.
رییس موسسه تحقیقات علوم شیلاتی قرارداد در حوزه انتقال دانش فنی تکثیر و پرورش ماهی باس دریایی آسیایی و قرارداد انتقال دانش فنی تکثیر و مولدسازی و بهگزینی ماهیان دریایی از گونه صبیتی را از جمله قراردادهای مهم عنوان کرد.
گفتنی است؛ در رویداد کارآفرینی نوآورانه دانشبنیان و اشتغالآفرینی حوزه شیلات، از تعدادی از فناوران برتر بخش شیلاتی با اهدای لوح، تقدیر شد، همچنین در حاشیه این رویداد، نمایشگاهی با حضور ۱۷ شرکت دانشبنیان در حوزه شیلات برپا شد.