×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : جمعه, 21 دی , 1403  .::.   برابر با : Friday, 10 January , 2025  .::.  اخبار منتشر شده : 4 خبر

به گزارش دنیای معدن و به نقل از پایگاه خبری پایگاه بازار اصناف آنلاین، شرکت معدنی و صنعتی گل گهر از مهمترین تولیدکنندگان زنجیره ارزش فولاد است مجموعه ای که سهم بسزا در تولید مواد اولیه یعنی کنسانتره و گندله دارد به همین دلیل گل گهر برای اثر گذاری بیشتر به سراغ اجرای طرح های توسعه ای بسیار مهم رفت که بهره برداری از آنها می تواند این منطقه را به قطب اصلی معدن و صنایع معدنی تبدیل کند.

گل گهر در تمامی توسعه های خود یک موضوع را در اولویت دارد و آن بحث توسعه پایدار است به همین دلیل اجرا پروژه خط انتقال آب از خلیج فارس به فلات مرکزی ایران با سرمایه گذاری این مجموعه به عنوان یکی از اعضای کنسرسیوم معدنی از مهمترین پروژه های ملی بود که می تواند این مجموعه را به توسعه پایدار نزدیک کند.

اما در این بین نگاه مدیران این مجموعه نیز در پیش برد این برنامه های و طرح های توسعه ای بسیار مهم است. عتیقی به عنوان مدیرعامل جوان این مجموعه توسعه را در الویت اصلی خود قرارداده است.

همین امر باعث شده تا طرح های مهمی در سه سال اخیر که دوران مدیریتی او محسوب می شود اجرا و به بهره برداری برسد.

شرکت معدنی و صنعتی گل‌گهر در سال ‌های اخیر سرمایه‌گذاری ‌های قابل توجهی در طرح ‌های توسعه ‌ای خود انجام داده است.

بر اساس اطلاعات موجود، این شرکت برنامه‌ای شامل ۳۶ طرح با مجموع سرمایه‌گذاری بالغ بر ۵۱۲۲ میلیون یورو (معادل ۱۴۶ هزار میلیارد تومان) را در دست اجرا دارد که سهم گل‌گهر به تنهایی بالغ بر ۲۷۴۷ میلیون یورو (معادل ۷۸ هزار میلیارد تومان) است. این اعداد نشان می دهد که گل گهر چشم اندازی بلند مدت را متصور شده است.

در این میان پروژه هایی همچون تکمیل و بهره ‌برداری از خطوط تولید کنسانتره، احداث کارخانه ‌های گندله‌ سازی، پروژه ‌های بازیابی و سولفورزدایی، توسعه زیرساخت‌ های انرژی، سرمایه‌گذاری در حوزه مسئولیت ‌های اجتماعی و همچنین تدوین سند چشم انداز ۱۴۱۰  را باید از مهمترین اقدامات دوره مدیریت عتیقی در این مجموعه دانست.

سند چشم ‌انداز گل گهر، به عنوان یکی از مهم‌ترین اسناد راهبردی در حوزه معدن و صنعت، به تعریف اهداف، استراتژی‌ها و برنامه‌های عملیاتی برای توسعه و بهره‌برداری از معادن گل گهر می‌پردازد.

این سند به‌خصوص بر روی مزایای اقتصادی، اجتماعی و زیست ‌محیطی تمرکز دارد.

این سند با چند هدف اصلی تدوین و در دستور کار قرار گرفت.

توسعه پایدار، افزایش ظرفیت تولید، نوآوری و فناوری و توسعه اجتماعی از مهمترین اهداف این برنامه بشمار می رود.

همچنین چند استراتژی در دل آن جای گرفته است.

مدیریت منابع آب و انرژی، پروژه‌های توسعه ای، آموزش و توانمندسازی و حفاظت از محیط‌زیست از استراتژی هایی است که ذیل این برنامه محقق می شود.

این سند به ‌واسطه‌ برنامه ‌ریزی و اجرا، به دنبال ایجاد یک آینده پایدار برای منطقه گل گهر و بهره‌ وری هرچه بیشتر از منابع موجود است. درواقع یکی از مهترین اقدامات مدیرعامل فعلی این مجموعه را باید حرکت به سمت هوشمندسازی معدنکاری دانست.

این موضوع شاید مهمترین پروژه ای باشد که با قرار دادن چندین پروژه در زیرمجموعه خود به سمت ترسیم گل گهری نوین می رود که در کلاس جهانی با دنیا وارد رقابت می شود.

درواقع عتیقی با بررسی آخرین وضعیت فعالیت های معدنی جهان، هوشمندسازی را امری ضروری در کنار افزایش تولید و بهره وری می داند.

درواقع این مجموعه برای دستیابی به توسعه پایدار در چندین بخش به موازات پروژه هایی را اجرایی کرده است که نشان می دهد رویکرد این مجموعه توسعه حداکثری است.

درواقع این پروژه‌ ها نشان‌دهنده تعهد شرکت گل‌گهر به توسعه پایدار و ارتقای ظرفیت‌های تولیدی و زیرساختی در منطقه سیرجان هستند.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.